SİİRT / MERKEZ - Fevzi Çakmak İlkokulu

Ock

Bakanlığımızın bizlere yollamış olduğu öğretmen önlükleri öğretmenlerimizce mutlulukla karşılanmıştır. Emeklerinden ötürü Sayın Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr. Yusuf TEKİN Bey'e şükranlarımızı sunarız.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, il geneli düzenlenen afiş yarışmasında il 3'üncüsü olan 2.sınıf öğrencimiz Belinay Ebrar BULDU İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Salih SADOĞLU tarafından ödüllendirildi.Yarışmada dereceye giren öğrencimizi, kıymetli öğretmeni Nergiz ÖNERYILDIZI ve öğrencimizin ailesini kutluyor ,başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Temalı resim yarışmasında il genelinde ilk iki sırayı okulumuz öğrencileri M.Yusuf TÜRKSOY ve Zerya Mina ZEREN almıştır.Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve onlara emek sarf eden kıymetli öğretmenleri Gülçin ÖZDEMİR ve Şemsettin KAYIKÇI'yı tebrik ediyoruz.Bu güzel etkinlikte bizleri hatırlayan ,öğrencilerimize hediyeler sunan başta sayın valimiz Dr.Kemal KIZILKAYA ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih SADOĞLU'na şükranlarımızı sunarız.

May

OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASINDA 4/C SINIFI ŞAMPİYON OLMUŞTUR.OLDUKÇA KEYİFLİ VE HEYECANLI GEÇEN TURNUVADA HAKEMLİK YAPARAK BÜYÜK EMEK SARF EDEN MÜDÜR YARDIMCIMIZ EROL DEMİREL'E TEŞEKKÜR EDER,TURNUVA BOYUNCA SINIFLARINA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPAN BAŞTA ŞAMPİYON SINIFIN ÖĞRETMENİ YILDIRAY EROĞLU OLMAK ÜZERE DİĞER BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLARIZ.

Mrt

6 Şubat 2023 Tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenip ilimize misafir gelen depremzede ailemiz için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Deniz EDİP öncülüğünde tahsis edilen daireyi veli,okul dayanışması içinde dayayıp döşedik.Minik öğrencilerimizin kocaman yürekleri sayesinde kurulan evimizde emeği geçen bütün velilerimize teşekkür ederiz.